American Hash

2 kilo aardappelen, 1 pond uien, 1 krop ijsbergsla, 1 blikje Corned Beaf (Argentijnse), 4 eieren (eventueel 4 gehaktballen erbij).
Aardappelen, schillen. Uien schillen en in kleine stukjes snijden. Beiden apart koken. Corned Beaf in plakken snijden, daarna in dobbelsteentjes. Het hart uit de ijsbergsla snijden, daarna in flinterdunne plakjes snijden. Doe het in een slakom en maak je eigen dressing hierover. Wanneer de aardappels en uien gaar zijn, afgieten en deze door elkaar stampen. De dobbelsteentjes corned beaf eraan toe en weer even door elkaar stampen. Zorg voor een lekkere jus. Bak de 4 eieren en het is klaar. Gerecht op je bord, jus er over, gebakken ei erop en samen met een schaaltje aangemaakte ijsbergsla ga je lekker smullen.
Agenda
- 25 mei Rondleiding Thijsse’s Hof
- 24 juni Voorlichtingsavond voor kandidaten
- 29 juni Open dag